Over mij


Mijn naam is Erica, ik ben 49 jaar en woon in Hendrik Ido Ambacht. In mijn praktijk werk ik al sinds 2007 als natuurgeneeskundig therapeute en coach.

Na mijn middelbare school heb ik een internationale talenopleiding gevolgd. Na die opleiding heb ik jarenlang bij grote, internationale bedrijven gewerkt waar ik uiteenlopend werk deed. Door mijn fulltime baan en haastige leven begon ik lichamelijke klachten te ontwikkelen die mij noodzaakten om kritisch naar mijn eigen leefstijl en voeding te gaan kijken. Een lange gang langs verschillende therapeuten bracht mij bij het gezondheidsaspect van voeding.
Goede voeding kan klachten verlichten of wegnemen, terwijl voeding met een lage voedingswaarde of voeding die veel suiker of kunstmatige toevoegingen bevat, juist gezondheidsklachten kan geven. Mijn interesse voor de orthomoleculaire voedingsleer is toen geboren.

In de jaren die volgden heb ik diverse andere natuurgeneeskundige en therapeutische opleidingen gevolgd. Sinds 2007 ben ik werkzaam als Coach voor diverse professionele bedrijven.

Een greep uit de opleidingen die ik in de loop der tijd heb gevolgd:

- Counseling en Coaching (Academie voor Counseling en Coaching)
- Orthomoleculaire Voedingsleer
- Sensi-therapie
- Integra-A
- Medische Basiskennis (HBO-niveau)
- diverse (orthomoleculaire) bij- en nascholingen